La un pas de EuroBasket 2015

Data publicării:
baschet-1

"Tricolorii" vin după o victorie superbă în Suedia, obţinută în ultima secundă a jocului, iar selecţionerul Marcel Ţenter apelează la concentrare maximă pentru duelul cu letonii.

"Trebuie să fim atenţi la meciul de miercuri, pentru că, cu tot elanul acesta pe care îl avem după victoriile acestea, totul se poate nărui într-o secundă dacă nu tratăm meciul extrem de serios şi extrem de matur. Până la urmă, va fi un examen dificil, un examen de mentalitate, un examen de voinţă pe care trebuie să-l trecem cu bine", a declarat Marcel Ţenter, selecţionerul naţionalei.

Căpitanul primei reprezentative este liderul din vestiarul Universităţii Banca Transilvania, Mihai Silvăşan.

"De aproximativ 12 ani vin la lotul naţional de seniori şi nu am fost nici pe departe atât de aproape de o calificare. Ar fi un lucru extraordinar pentru fiecare din noi, nu doar pentru mine, pentru baschetul românesc şi cred că s-ar deschide multe porţi", a afirmat Mihai Silvăşan.

O victorie cu Letonia îi asigură României participarea la EuroBasket 2015. În cazul unui eşec, "tricolorii" stau la mâna rezultatelor din celelalte grupe pentru a ajunge la Europene.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri