Mihai Seplecan, vicepreşedinte al Consiliului Judeţean Cluj

Data publicării:
SEPLECAN

Mihai Seplecan a fost fost singurul candidat pentru funcția de vicepreședinte al Consiliului Judeţean Cluj. Liberalul și-a anunțat și planurile de a prelua conducerea instituției.

"În următoarea ședință ordinară a CJ Cluj, în luna iunie, vom pune un proiect pe ordineaz de zi, unde vom alege un vicepreședinte, voi candida pentru poziția de președinte a CJ, iar pentru o altă poziție de vicepreședinte va fi un alt candidat din partea grupului PDL", a anunțat vicepreședintele CJ Cluj, Mihai Seplecan.

Acesta va avea susținerea consilierilor UDMR, dar nu și pe cea a reprezentanților social-democrați.

"Nu am de ce să candidez din moment ce există o majoritate pe care o pot susține. Noi avem proiecte de susținut nu persoane și parti-pris-uri", a explicat actualul președinte interimar al instituției, Vakar Istvan.

"Nu am discutat pe acest subiect legat de ausține sau a nu susține pentru că punctul nostru de vedere a fost foarte clar: am votat împotriva alegerii domnului Seplecan în funcția de vicepreședinte", spune consilierul PSD, Remus Lăpușan.

Consiliul Judeţean Cluj mai are un vicepreşedinte liberal: penelistul Horaţiu Catarig , iar vicepreşedinte cu atribuţii delegate de preşedinte va fi, până la următoarea ședință, Vakar Istvan, reprezentant UDMR.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri