Sari la conținut

Oraşul şi oamenii, în emisiunile Digi24 Cluj-Napoca

Succesul în carieră înseamnă muncă susținută, perseverență, pricepere și efort. Tendințele economiei regionale, oportunitățile de angajare și problemele angajaților sunt tratate pe larg la Digi24 Cluj-Napoca în fiecare dimineață. De la ora 09.00, Narcisa Chiorean va prezenta noutățile referitoare la piața muncii din județele Cluj, Alba, Bistrița-Năsăud, Mureș și Sălaj, la „Recrutat în Cluj". De luni până vineri, timp de 30 de minute, va căuta pentru telespectatori cele mai bune oferte de joburi și va oferi sfaturi și idei care să îi ajute în carieră.

Principalele evenimente ale zilei vor fi analizate în principalul talk-show al zilei, de luni până vineri, de la ora 19.00. Jurnalist cu experiență și voce importantă a comunității, Marius Bența va căuta, la Vocile Clujului, răspunsuri la cele mai presante probleme ale comunității.

Sportul, competiția și performanța sunt importante la Digi24 Cluj-Napoca. În fiecare luni, de la ora 20.00, Marius Tuhuț va aduce în casele telespectatorilor campioni renumiți, noutăți despre echipele din regiune și opinii avizate.

Ne place să credem că locurile pe care le numim „acasă" nu mai au nici un secret pentru noi. În fiecare marți, de la ora 20.00, Adrian Ardelean va fi „Turist Acasă".