Victoria a reaprins speranţele la Universitatea Cluj

Data publicării:
victoria u cluj

„Mă bucur pentru suporteri foarte mult, pentru jucători, pentru încrederea lor, cred că şi-au recăpătat puţin încrederea. Şi mă bucur pentru cele 3 puncte, dar încă nu am realizat nimic. Mai sunt o grămadă de etape şi e doar o victorie, trebuie să legi mai multe victorii, să faci mai multe puncte ca să scapi de la retrogradare”, a declarant antrenorul „șepcilor roșii”.

Din cauza suspendării lui Gaston Mendy, tehnicianul Mihai Teja a fost nevoit să improvizeze și să îl folosească pe mijlocaşul Ionuţ Târnăcop pe postul de fundaş stânga.

„Importante sunt cele 3 puncte. Nu contează cine dă goluri, pe ce posturi jucăm, important e să câştigăm să ne revenim. Suntem pe un drum bun, sper să o ţinem tot aşa şi să câştigăm în continuare”, a spus fotbalistul la finalul partidei.

Evoluţia echipei studențești a fost apreciată şi de finanțatorul formației FC Viitorul, Gheorghe Hagi, care a recunoscut că Universitatea a făcut un meci bun, iar studenții au știut să profite de ocaziile pe care le-au creat.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri