Zboruri noi de pe Aeroportul din Cluj, spre Tunisia, Egipt şi Elveţia

Data publicării:
ZBORURI NOI

Cu o creştere de peste 5% a numărului de pasageri, Aeroportul Internaţional din Cluj-Napoca va inaugura câte o destinaţie nouă în fiecare lună din această vară. Prima dintre noile curse va fi spre capitala Tunisiei, care va fi lansată în 21 mai, urmată de un nou zbor spre Egipt.

"Pentru Tunisia, anul acesta am reuşit o colaborare cu o companie charter, lider în zboruri domestice de acolo şi se va opera pe aeroportul cel mai recent deschis în Tunisia. E mult mai aproape de toate cele mai importante destinaţii din Tunisia şi transferul se face în maxim o oră", a precizat Diana Petroi, reprezentant al unei agenţii de turism.

În iunie şi iulie, vor fi lansate şi două zboruri noi regulate de pe aeroportul din Cluj-Napoca. Preţurile vor începe de la 30 de euro pe cursă.

"Compania spaniolă, care va începe în luna iunie zboruri Cluj - Barcelona şi o nouă destinaţie într-o nouă ţară: Clujul va fi legat de Elveţia. În acest moment, avem zboruri regulate în 11 ţări, zboruri turistice spre 6 ţări şi avem, de asemenea, 18 destinaţii regulate", a declarat David Ciceo, directorul Aeroportului Internaţional din Cluj-Napoca.

Anul trecut, traficul de pe Aeroportul din Cluj-Napoca a depăşit 1 milion de pasageri, cu aproape 100.000 mai mulţi faţă de 2012.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri