Sari la conținut

Agitaţie în PSD Constanţa. Nicuşor Constantinescu nu mai e membru social democrat

Decizia de suspendare din funcţie a fost luată de Victor Ponta cu puţin timp înainte de dezbaterea moţiunii de cenzură.

"Prin prezenta, vă informăm că domnul Nicuşor Daniel Constantinescu este suspendat din calitatea de membru de partid până la întrunirea Consiliului Judeţean Constanţa (al PSD - n.r.)", a transmis conducerea organizaţiei judeţene de partid.

Vestea a fost primită cu indignare de Nicuşor Constantinescu.

Nicuşor Constantinescu: "Şi care e problema? Probabil că a fost în presiunea moţiunii, şantajat de partenerii de coaliţie Nu m-a sacrificat Ponta, că nu m-a pus Ponta ce sunt eu azi în funcţie".

El i-a atacat pe actualii conducători ai organizaţiei judeţene, acuzându-i că au avut o atitudine de laşitate pentru că nu au luat o poziţie politică atunci când atât el, cât şi Radu Mazăre, au fost anchetaţi şi arestaţi preventiv de justiţie.

Nicuşor Constantinescu spune că echipa care conduce acum PSD Constanţa nu merită să ţină frâiele organizaţiei şi că, în curând, intenţionează să preia el conducerea partidului.

Nicuşor Constantinescu: "Această echipă nu a mai reacţionat ca o echipă unită MUSCA Eu voi candida la preşedinţia organizaţiei PSD Constanţa din acest an".

De reproşurile lui Nicuşor Constantinescu nu au scăpat nici Cristinel Dragomir şi Cristian Darie, cărora le impută faptul că au blocat şi au abandonat toate proiectele începute de el la Consiliul Judeţean Constanţa.

reporter: Anca Medrea
operator: Cristian Caciauna

Pe aceeași temă