Codul portocaliu a făcut primele pagube în judeţul Constanţa

Data publicării:
circulatie paralizata-1

Valu lui Traian

Acoperişul unei case a fost smuls de vântul năpraznic.

Ovidiu

Precipitaţiile abundente şi aluviunile au perturbat traficul pe relaţia Constanţa - Ovidiu. Unul dintre sensurile de mers a fost blocat de bolovani şi noroi, iar traficul a fost deviat pe varianta oraşului Ovidiu.

Din nefericire şoferii n-au scăpat nici aşa de probleme şi asta din cauză că în zona Oborului de legume autoturismele trebuie să treacă printr-o baltă adâncă de aproape 70 de centimetri.  

Constanţa

Toate porturile de la Marea Neagră sunt închise. 

Marea a acoperit plajele de pe întreg litoralul.

De asemenea, o locuinţă din municipiul Constanţa este în pericol să se prăbuşească.

Vântul puternic a pus la pâmânt zece copaci care au blocat mai multe drumuri din oraş, iar cinci maşini au fost grav avariate.

13 localităţi au rămas fără curent electric, iar echipele companiei de electricitate se află în acest  moment pe teren ca să remedieze avariile. 

Update

O casă din municipiul Constanţa, aflată pe strada Izvor, este în pericol să se prăbuşească. Proprietarii imobilului au fost anunţaţi de vecini că locuinţa lor, scoasă la vânzare, este la un pas să se dărâme.

De altfel, autorităţile au blocat strada după ce au pus la un capăt şi la celălalt al drumului zeci de saci cu nisip, pentru ca apa să nu se mai infiltreze pe şosea. 

Update 1

Se circulă cu dificultate pe  drumul naţional care leagă Constanţa de Valu lui Traian, din cauza unui copac căzut pe mijlocul drumului. 

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri