O ţigară aprinsă i-a adus moartea. O bătrână paralizată a ars în propriul pat

Data publicării:
incendiu apartament 1

 

Pompierii spun că o ţigara căzută pe covor a provocat tragedia. Bătrâna, imobilizată la pat de mai mulţi ani, era în casă cu fiul ei însă băiatul s-a speriat când a văzut fum şi după ce a încercat fără succes să o ridice pe femeie a ieşit îngrozit din apartament.

Bătrâna nu a avut nicio şansă de supravieţuire. Medicii au găsit-o arsă aproape în totalitate, pe patul din dormitor.

Dr. Florina Corcodel, medic Serviciul de Ambulanţă Constanţa: "Am fost solicitaţi în jurul orei 11.30 în cartierul Poarta 6, la un incendiu, unde am găsit o persoană de sex feminin, în vârstă de 72 de ani, carbonizată".

Apartamentul cu patru camere a fost distrus în totalitate. Pompierii Detaşamentului Constanţa Port au intervenit cu două autospeciale de stingere. Mai bine de oră s-au chinuit să lichideze focul iar intervenţia lor s-a dovedit a fi extrem de dificilă.

Ionuţ Voicu, pompier ISU: "A rezultat mult fum toxic şi nu am reuşit să identificăm exact locul unde se afla victima întrucât băiatul victimei avea şi ceva probleme".

Din cauza temperaturii mari din apartament, conductele de apă s-au spart şi scara blocului a fost inundată. Alături de pompieri, vecinii au ieşit din apartamente şi au pus mâna pe mături ca să evacueze apa.

reporter: Oana Manoilă
operator: Cristian Caciauna

editor web: Anca Medrea

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri