"Raliu" cu autobuzul furat. Un fost angajat al RATC a plecat la plimbare cu un autobuz al liniei 44 

Data publicării:
autobuze RATC

Autobuzul a fost furat de la Poarta 1 a Portului Constanţa, după ce şoferul de drept a uitat cheile în contact şi a coborât să îşi vizeze foaia de parcurs.

Un fost angajat al regiei, concediat pe motive disciplinare acum cinci ani s-a urcat la volan, a închis uşile şi a pornit în goană pe străzile din oraş. Matori neputincioşi ai incidentului, călatorii din staţie, au sunat imediat la 112, iar mai multe echipaje de la Poliţia Rutieră au pornit în urmărire.

În cursa nebunească prin oraş, autobuzul a lovit un panou, iar oglinda exterioară din partea dreaptă a fost spartă. Din fericire nu s-au înregistrat alte pagube.

Autobuzul a fost oprit în apropierea unui mall, situat pe bulevardul Aurel Vlaicu, iar la întrebările poliţiştilor, şoferul inconştient a răspuns, simplu, că a vrut să plece la Bucureşti şi de aceea a plecat pe traseu.

El este acum cercetat pentru furt calificat şi riscă cinci ani de închisoare. 

Update

Bărbatul a fost cercetat  de poliţiştii de la Serviciul Investigaţii Criminale din cadrul IPJ Constanţa şi a fost dus la Parchetul de pe lângă Judecătoria Constanţa pentru ca audierile să fie continuate de un procuror. 

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri