Tratamentele faciale cu aur, o adevarată inovaţie. Rezultatele se văd după prima şedinţă

Data publicării:
tratament aur1

După două ore de tratament cu măşti şi pulbere de aur, Alina Neagu spune că se simte mai frumoasă şi mult mai încrezătoare în forţele proprii.

Sincron Neagu Alina, clientă: "Orice femeie si-ar dori ca de la o anumita varstă sa arate bine, eu sunt trecuta de o anumita varsta si mi-am dorit din suflet sa fac acest tratament cu aur".

Tratamentul facial cu pulberea preţiosului metal a fost realizat în cinci paşi: demachiere, peeling, biostimulare facială şi măşti pentru faţă şi ochi.

Şase şedinţe de răsfăţ o costă pe alina 200 de euro, însă femeia spune că beneficiile merită toţi banii. Efectele se văd imediat. Tenul este mai ferm, mai luminos şi extrem de bine hidratat.

Ghiulser Eserghep, proprietar salon înfrumuseţare: "Este un tratament pentru doamnele depasite de 30 de ani, pentru ten matur, este un tratament cu tripla actiune, are si actiune hidratanta, antioxidanta si in primul rand antirid".

Esteticienii spun că tratamentele cu foiţe de aur nu sunt potivite numai pentru femei, ci au efect benefic şi asupra tenului bărbaţilor.

În ultimii ani de altfel tot mai mulţi domni trec pragul saloanelor de cosmetică pentru impachetari cu paprika, ce au efect anticelulitic sau electrostimulare care ajută la întărirea pectoralilor.

reporter: Loredana Vesparu
operator: Alexandru Brînzaru

editor web: Anca Medrea

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri