Sari la conținut

Turiştii dau buluc la Delfinariu. La hoteluri au fost distribuite mii de vouchere cu reducere de 50% 

 

Fiecare hotel partener al Complexului a primit câte 100 de tichete cu reducere pentru vizitatorii care se cazează în Mamaia. Unele s-au epuizat după o săptămână, aşa că stocul a fost înnoit.

Sebastian Puznava, manager hotel de 3 stele: După cum se vede am așezat un stand chiar pe recepția hotelului, turiștii văd direct aceste reduceri, vin la recepție, se înscriu pe un tabel, primesc acele vouchere și au direct reducerea la Delfinariu.

Turiştii s-au declarat încântați de inițiativă și de faptul că nu mai plătesc biletul întreg.

Oferta este mult mai bună decât a agenţiilor de turism care vindeau tichetele cu aproximativ 42 de lei, faţă de 25 de lei cât costă intrarea redusă.

Marinela Radu, manager hotel de 3 stele: Sunt un beneficiu pentru noi și pentru clienții noștri pentru că în afara faptului că au venit la mare mai vor să vadă și altceva, ce ține de Constanța și atuncea noi le oferim niște vouchere cu 50% discount ca să poată să viziteze delfinariul.

Prin această ofertă, reprezentanții Delfinariului spun că încasările au crescut față de aceeași perioadă a anului trecut.

Angelica Curlișcă, directorul Delfinariului: Estimăm în jur la 20%, mai mult vom putea spune la sfârșitul sezonului sau la sfârșitul lunii când se face situația dar pentru moment estimăm că în jur de 20%.

Concret, în 2014, în lunile iunie, iulie şi august, Complexul Muzeal de Ştiinţe ale Naturii a câştigat aproape 3,2 milioane de lei, iar anul acesta, până acum, adică în două luni şi jumătate de sezon, încasările au fost de 3,1 milioane de lei.

Ca număr de vizitatori, în aceeaşi perioadă, anul trecut au călcat pragul complexului 145.000 de vizitatori, iar anul acesta, până ieri puţin peste 149.000 de vizitatori.

Datorită numărului mare de turiști, a fost suplimentat și numărul de reprezentații la Delfinariu. Astfel, pe lângă spectacolele de la orele 11,15 și 19 se mai adaugă unul la ora 13 și altul la ora 17.

reporter: Annabelle Borș

operator: Cristian Caciauna