Sari la conținut

Coadă pentru schimbarea buletinului. Sute de persoane s-au înghesuit la ghişee

Aglomeraţie astăzi, la Serviciul de Evidenţă a Populaţiei din Craiova. Câteva sute de persoane s-au înghesuit la ghişee să-şi preschimbe actele de identitate. Şi nu doar scrutinul de duminică este motivul. Astăzi este ultima zi în care se pot depune dosarele pentru ajutoarele de încălzire la care este necesară o viză de la acest serviciu.

Primii oameni s-au aşezat la coadă la Evidenţa Populaţiei dis-de-dimineaţă. Şi nu au plecat curând. Au stat câteva ore până au reuşit să-şi depună actele.

Toată săptămâna a fost aglomeraţie. Oamenii au nevoie de acte de identitate nu numai pentru scrutinul de duminică.

„Avem aproximativ 250 de persoane înscrise în sistem. Sunt persoane care au venit să-şi ridice cărţile de identitate. O parte dintre ele sunt la termen sau la termenul de urgenţă pentru votările de duminică, şi mai există celelalte persoane care au avut nevoie de viză de reşedinţă pentru subvenţia de căldură”, a spus Madlen Voicinovski, directorul SPCLEP Dolj.

În weekend-ul cu precedentul tur al alegerilor au fost eliberate peste 2.000 de cărţi de identitate, aşa că se aşteaptă ca şi mâine să fie din nou aglomeraţie.