Sari la conținut

Derby european la Giurgiu. Pandurii şi Astra vor să obţină biletele pentru Nyon

Fără victorie în această primăvară, Pandurii încearcă să spargă gheaţa la Giurgiu, luni seara, cu Astra, echipă ce luptă în acest moment pentru primul titlu din istorie. Gorjenii vor să-şi ia revanşa şi pentru înfrângerea din tur, de pe teren propriu, când deşi au condus, jucătorii din Giurgiu au întors rezultatul şi au câştigat cu 3-1.  

Pustai nu uită însă că în vară, cele două echipe au mers la braţ în Europa, după egalul din ultima etapă de lângă „Poarta Sărutului” şi nu ar fi exclus ca şi în acest an, Pandurii şi Astra să obţină biletele pentru Nyon.

„E un nou început. E un retur foarte greu, un retur în care dorim să ne păstrăm poziţia a IV-a, care eu cred că va duce din nou în Europa”, a spus Cristi Pustai, antrenor Pandurii Tg. Jiu.

Pustai aşteaptă în următoarele meciuri mai multe de la elevii lui, în special de la Dan Nistor, revenit pentru acest retur din Franţa.

Meciul cu Astra este primul dintr-o listă foarte grea pentru gorjeni în această lună, ei urmând să mai întâlnească Dinamo, în deplasare, şi CFR Cluj, pe teren propriu.