Două avioane nu au putut ateriza pe Aeroportul din Craiova, din cauza ceţii

Data publicării:
ceata

Două avioane nu au putut ateriza în această seară pe Aeroportul din Craiova, din cauza ceţii. Vizibilitatea era sub 30 de metri, motiv pentru care s-a luat decizia ca cele două avioane să fie redirecţionate către alte aeroporturi din ţară.

Prima aeronavă, care venea de la Milano, ar fi trebuit să aterizeze la ora 18:30. Din cauza vizibilităţii reduse, avionul companiei Wizzair nu a putut ateriza şi a fost direcţionat către Aeroportul Otopeni. La bordul acestuia se aflau 151 de pasageri şi ar fi trebuit să se întoarcă la Aeroportul Bergamo din Italia cu alţi 144 pe care urma să-i preia de la Craiova. Cea de-a doua aeronavă venea de la Aeroportul Fiumicino din Roma şi ar fi trebuit să aterizeze la Craiova, la ora 18:40. Avionul avea 148 de pasageri la bord şi urma să se întoarcă în Italia cu alţi 99. Tot din cauza ceţii, avionul a fost direcţionat către Timişoara.

Pasagerilor care au aterizat în cele doua oraşe li se oferă fie cazare la hotel, fie varianta de a se întoarce cu alte mijloace de transport.  

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri