Duel cu fostul antrenor pentru handbalistele de la SCM

Data publicării:
210114 handbal SCM

Echipa de handbal SCM Craiova joacă astăzi, pe teren propriu, de la ora 16.30, cu una dintre pretendentele la campionat, Corona Braşov, în cadrul etapei cu numărul 13, din Liga Naţională. Oltencele vin după cele două deplasări, grele cu Roman şi Zalău, în care au reuşit o victorie, în timp ce oaspetele, pregătite de Bogdan Burcea, fostul antrenor al oltenecelor din ultimele două sezoane, au pierdut surprinzător, duminică, în ultima secundă la Deva.

Vin după un meci, o înfrângere, vin după un egal la CSM Bucureşti. Până la urmă, ori sunt pe o pantă descendentă, ceea ce pe noi, într-un fel sau altul, ne avantajează pentru că eu consider că noi suntem pe o pantă ascendentă, sau se vor razvrăti şi până la urmă îşi vor arăta cu adevărat valoarea.” a spus Carmen Amariei, antrenorul de handbal SCM Craiova.

Amariei vrea ca sala să fie neâncăpătoare la acest joc, pe care SCM Craiova îl va disputa cu fetele de la Corona.

Amariei a dezvăluit şi motivele pentru care jucătoarele sale au o evoluţie bună în acest început de an.

Bineînţeles că nu ne-am dorit să ajungem la un vârf de formă undeva în luna octombrie-noiembrie a anului trecut, ci vârful de formă trebuia să vină şi cred că este un început, undeva acum, în luna ianuarie, februarie, martie, până să se termine returul.

-Când este programul mai aglomerat.

-Exact, ca să putem să atacăm locurile pentru play-off.”, a mai declarat Carmen Amariei, antrenorul de handbal al SCM Craiova.

Oltenecele speră ca până la finalul sezonului, FRH să le înapoieze şi cele două puncte luate la începutul competiţiei. În acest scop, juriştii clubului au început deja să facă demersuri.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri