Final de tur pe locul şase pentru FC Universitatea Craiova

Data publicării:
111113 fc u 16

FC Universitatea Craiova a terminat la egalitate, scor 0-0, meciul din ultima etapă a turului, cu ASA Tg. Mureş, disputat la Severin şi după 11 etape se află pe poziţia a şasea a clasamentului, cu 17 puncte. Oltenii au controlat jocul, însă la final au fost nevoiţi să se mulţumească cu un rezultat de egalitate, al doilea pe teren propriu din acest sezon.  

Cea mai mare ocazie a meciului a aparţinut căpitanului Mădălin Ciucă, cel care a trimis în bară cu un şut violent de la peste 25 de metri. Mingea a ajuns la Stoianof, care a reluat în poartă, dar arbitrul a anulat golul pentru ofsaid.

Nicolo Napoli nu-şi face griji că la finalul sezonului echipa nu va reuşi promovarea în primul eşalon, chiar dacă momentan între echipa pe care o pregăteşte şi prima clasată, CSU, sunt şapte puncte.

Dacă la finalul turului, craiovenii se situează pe locul şase, cu 17 puncte, într-un clasament play-off, trupa lui Napoli ar fi pe poziţia a doua, cu opt puncte, în timp ce primul loc ar fi ocupat de ASA Tg. Mureş, cu 11 puncte.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri