SCM U Craiova, victorie pentru podium

Data publicării:
200214 baschet

Victorie importantă în Liga Balcanică pentru baschetbaliștii de la SCM U Craiova. Formația pregătită de Milan Nisic a învins echipa din Kosovo, Peja, cu 85-75 și a urcat momentan pe podiumul clasamentului, cu trei etape înainte de final.

Meciul a fost unul tensionat, iar jucătorii celor două formații au fost la un pas de bătaie. Craiovenii au terminat jocul fără Tylor și Popescu, cei doi fiind eliminaţi pentru cinci greșeli personale, iar în final oaspeții au beneficiat de șase aruncări libere, în urma a trei faulturi tehnice dictate de arbitri.

„Trei meciuri, trei victorii pe teren propriu. Contează foarte mult pentru noi, pentru moral, pentru avântul echipei din acest moment”, a spus Marius Toma, manager baschet SCM U Craiova.

Dacă în urmă cu două luni Căpușan era unul dintre cei mai apostrofaţi jucători ai craiovenilor, Andrei a devenit treptat unul dintre idolii tribunelor, în urma evoluțiilor foarte bune.

Sâmbătă, craiovenii se vor deplasa în Ardeal, pentru meciul cu U Mobitelco Cluj, partidă ce va fi în direct la DigiSport.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri