Sari la conținut

Spectacol pe patru roţi la Rm. Vâlcea. Peste 30 de echipaje au participat la o competiţie off-road  

Spectacol, aventură şi adrenalină la Rm. Valcea. Acolo s-a desfăşurat cupa off-road 4x4. Peste 30 de echipe din toată ţara au participat la eveniment şi astfel a fost deschis sezonul competiţional din acest an. Pantele de 50 de grade şi traseul prin albia râului au făcut deliciul participanţilor.

Între cele 34 de echipaje participante şi-a făcut apariţia şi unul format din femei. Pilotul, Magda Danciu, spune că sportul este unul costisitor. A recunoscut că echipajul său a fost pata de culoare a competiţiei.

Probele au fost destul de dificile, însă vremea frumoasă şi peisajul i-au făcut pe concurenţi să uite de problemele de la maşini şi să se bucure că au participat.

Pantele de 50 de grade şi traseul prin albia râului au făcut deliciul participanţilor. La final, însă, maşinile arătau ca după război.

Traseul a fost atât de greu, încât din cei 15 participanţi la prima probă, 6 au abandonat. 3 maşini s-au răsturnat, însă piloţii au continuat proba fără probleme imediat ce bolizii au fost puşi pe roţi.

Competiţia s-a desfăşurat sub egida Federaţie Române de Automobilism Sportiv şi Comisiei Naţionale de Off-road. Fondul de premiere s-a ridicat la peste 4.000 de euro şi accesorii off-road.