Târg de prăjituri organizat în scop caritabil, la Slatina  

Data publicării:
171213 PRAJITURI TARG

Au preparat prăjituri pentru a strânge bani pentru familii nevoiaşe. Un târg de prăjituri a fost organizat în scop caritabil în Sala Polivalentă a Liceului cu Program Sportiv din Slatina. Mai mulţi elevi, împreună cu reprezentanţi ai Crucii Roşii au pregătit prăjituri de casă pe care le-au vândut, iar cu banii adunaţi vor cumpăra alimente pentru familii defavorizate.

Voluntarii Crucii Roşii Olt, dar şi copiii care au dorit să participe la această acţiune au pregătit prăjituri de casă pe care le-au vândut în schimbul unor sume modice. Elevii de la Liceul cu Program Sportiv din Slatina recunosc că au fost ajutaţi de colegi pentru a pregăti aceste delicatese.

Vizitatorii nu s-au uitat la preţuri atunci când a venit vorba să scoată din buzunar bani pentru a cumpăra aceste delicatese.

„Prăjiturile sunt minunate, nici nu ştim de unde să începem. Am venit şi cu cardul bancar, pentru orice eventualitate”, a spus o femeie.

Preparatele au fost expuse în cadrul unui târg de dulciuri cu vânzare, totul cu scopul strângerii de fonduri pentru familiile nevoiaşe. De aceste ajutoare vor beneficia cel puţin 30 de familii din judeţul Olt, aflate în evidenţa Crucii Roşii, beneficiarii fiind persoane vârstnice, dar şi copii încadraţi într-un grad de handicap sau familii fără resurse financiare.  

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri