Zi plină cu evenimente sportive în Craiova

Data publicării:
281114 ZI PLINA SPORT

Zi plină cu evenimente sportive, mâine, în Bănie. De la ora 14.00, echipa de volei masculin joacă în Sala Polivalentă cu Arcada Galați. Oltenii lui Dănuț Pascu vor să-și ia revanșa față de fani, după înfrângerea usturătoare, cu 0-3 de la București, cu CSM. Înaintea acestui joc, oltenii sunt pe poziţia a patra, cu 14 puncte, în timp ce oaspeții sunt pe locul șase, cu 10 puncte.  

De la ora 15:30, iubitorii fotbalului sunt invitaţi pe stadionul „Ion Oblemenco”, acolo unde CS Universitatea va juca ultimul meci din turul campionatului pe teren propriu, cu Ceahlăul Piatra Neamț. Craiovenii sunt într-o formă de zile mari, având nouă victorii și două egaluri în ultimele două luni și jumătate. De partea cealată, moldovenii traversează o perioadă foarte slabă. Sunt pe 14, cu 14 puncte și nu au mai cunoscut victoria în campionat de nouă jocuri.

De la stadion, suporterii se pot întoarce din nou în Polivalentă, acolo unde va avea loc un meci de baschet foarte important. De la ora 17:30 se joacă partida dintre SCM „U” Craiova şi ASESOFT Ploiești. Echipa oaspete, multiplă campioană a țării, s-a impus în Bănie în urmă cu două luni în Cupă, atunci când a câştigat la o diferență de 26 de puncte. Craiovenii știu că vor avea parte de un meci greu, dar promit că vor da totul pentru a produce surpriză.

Al patrulea eveniment sportiv al zilei va avea loc în sala „Ion Constantinescu”, acolo unde de la ora 18:00 se va juca meciul de volei feminin SCM "U" Craiova - Medicina Târgu Mureş. Craiovencele vin după două rezultate bune, în care au reușit să câștige patru puncte și vor să scoată maxim și din acest duel. Înaintea partidei, trupa lui Cosma este pe locul 11, cu doar cinci puncte.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri