FOTBAL. Brăila vrea să fie surpriza Ligii a II-a

Data publicării:
cf braila1

Marius Onofraş - jucător Dacia Unirea Brăila: "Noi vom încerca să fim o nucă tare. V-am zis, obiectivul nostru este să creştem de la meci la meci, să acumulăm puncte, pentru că va fi foarte greu. Şi, de ce nu, dacă ni se va oferi şansa să fim o surpriză plăcută, să ne bucurăm să fim cât mai mult sus acolo, vom lua cu mare plăcere".

Sarcina lui Alin Pânzaru este una dificilă. De la echipă au plecat în această vară câţiva jucători importanţi, iar în locul lor au fost aduşi doar jucători din zona Brăilei.

Alin Pânzaru - antrenor Dacia Unirea Brăila: "Am adus jucători din zonă. A venit Roşu, mulţi jucători brăileni... Iosofache... Ne aliniem şi noi la buget, la bugetul pe care nu îl avem, e doar pe foaie... Dar încercăm să scăpăm de cheltuielile pe care le implică aducerea unor jucători din afară".

Echipa de fotbal din Brăila a revenit în această vară la vechea denumire.

Clubul şi-a schimbat şi statutul juridic în acelaşi timp cu transformarea din CF Brăila în Dacia Unirea Brăila. În aceste condiţii, autorităţile publice locale s-au arătat dispuse să asigure o parte importantă a bugetului necesar pentru supravieţuirea în Liga a II-a.

Dacia Unirea Brăila va începe noul sezon pe teren propriu cu Rapid CFR Suceava.

reporter: Marius Ţuca
operator: Bogdan Cazacu

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri