Sari la conținut

HANDBAL. CSU Danubius a pierdut la scor cu HC Odorhei

Gălăţenii au fost mai buni în prima repriză şi conduceau cu un gol diferenţă cu cinci minute înainte de pauză. Oaspeţii au revenit însă şi au intrat la cabine cu un avantaj de două goluri, scor 12-14.

Începutul reprizei secunde a fost la fel de echilibrat. Gălăţenii s-au apropiat la un singur gol diferenţă în minutul 44, însă apoi au urmat zece minute de coşmar.

Oaspeţii au marcat de zece ori, iar CSU Danubius o singură dată. S-a încheiat 23-34, iar handbaliştii gălăţeni rămân fără niciun punct în Liga Naţională.

Vlad Caba - antrenor HC Odorhei: "Eu felicit echipa din Galaţi, care a practicat un handbal frumos şi s-au ţinut de noi atât cât au putut. Noi am luat punctele pentru că asta era normal să se întmple".

Florin Andronic - antrenor CSU Danubius Galaţi: "Valoarea şi experienţa şi-au spus cuvântul. Dar, aţi văzut, aşa cum am mai declarat şi o să declar şi în continuare, dacă va fi să murim vom muri frumos".

CSU Danubius Galaţi a ajuns la cinci înfrângeri în cinci etape în Liga Naţională. Mai mult, în etapa viitoare, handbaliştii gălăţeni au din nou un meci dificil, pe terenul celor de la CSM Bucureşti, o altă echipă angrenată în lupta pentru titlu.

reporter: Marius Ţuca
operator: Ionuţ Mocanu

Pe aceeași temă