Sari la conținut

Protest anti-Ponta la Galaţi

La Galaţi, peste 100 de persoane s-au strâns în faţa Prefecturii şi au protestat. Nemulţumirile lor erau legate de comportamentul primului ministru, Victor Ponta.

"Domnul Ponta numai jonglează, se ţine de scaun, şi nu suntem mulţumiţi. Deci nu se vede o guvernare. Are timp de orice altceva, pentru ironii, dar pentru guvernare nu" spune un protestatant.

"Dacă un prim-ministru nu se ţine de cuvânt, atunci omul de rând, nu are niciun rost" declară alt manifestant. 

Deşi protestul a fost organizat de PNL, la manifestare şi-au făcut apariţia şi membri PMP. De fapt, membrii celor două partide au fost singurii participanţi la protest.

Cătălin Cristache, preşedinte PMP filiala Galaţi: "Colegii din PMP au hotărât să ne alăturăm celor din PNL nu pentru a face o alianţă cu ei, ne-am hotărât împotriva guvernului Ponta şi împotriva PSD-ului şi UNPR-ului. Suntem în număr foarte mare aici. PMP-ul este foarte prezent".

Organizatorii protestului s-au arătat dezamăgiţi de numărul mic de gălăţeni care s-au alăturat acţiunii.

Nicuşor Ciumacenco, PNL Galaţi: "Cred că şi ora nepotrivită, totuşi este o zi din timpul săptămânii, când lumea este la muncă şi probabil că a contrinuit la un număr nu suficient sau nu cât ne-am fi dorit noi să fie. Dar din păcate, noi, în Galaţi, avem această problemă".

Victor Ponta este urmărit penal în dosarul Dan Şova.

Reporter: Georgiana Ciurea

Operator: Dan Lare

Pe aceeași temă