Sari la conținut
News Alert

Ziua porţilor deschise la Digi24 Galaţi

Vizita a început chiar din redacţia de ştiri, unde tinerii au văzut programele în care lucrează reporterii şi producătorii.

Apoi, studenţii gălăţeni au mers în regia de emisie, unde au văzut ce se întâmplă în spatele camerelor, în momentul unei transmisiuni în direct.

Alex Tudor, student Facultatea de Litere: „Am rămas foarte impresionat de tehnică, de aparatură. Totul este profesional şi asta până la urmă se vede şi pe sticlă."

Câţiva studenţi au fost pentru câteva momente...jurnalişti.

„Doamnelor, domnilor, bună seara şi bun găsit. Se împlineşte un an de când Digi24 Galaţi a salutat pentru prima dată toţi telespectatorii din sud-estul ţări" a spus de la pupitrul de ştiri unul dintre studenţi.

Ingrid Ştefu, student Facultatea de Litere: „Mi s-a părut o experienţă foarte plăcută, mai ales că am citit şi la prompter. Îmi place foarte mult acest lucru. Mă bucur că am venit la Digi24 Galaţi pentru că mi se pare unul dintre cele mai bune posturi de televiziune."

Ruxandra Podlisnic, student Facultatea de Litere: M-au inspirat profesioniştii de aici care într-adevăr oferă conţinut de calitate şi de la care eu prefer să mă inspir permanent."

asist. univ. dr. Daniela Bogdan, profesor Facultatea de Litere: „E o televiziune care se face la standarde şi sperăm după terminarea facultăţii foarte mulţi studenţi de-ai noştri să profeseze aici."

Cu ocazia aniversării primul an de Digi24 Galaţi, echipa v-a pregătit buletine de ştiri şi emisiuni speciale. De la ora 18:30, Alina Dumitriu vă aşteaptă cu principalul jurnal, unde îl va avea ca invitat pe prezentatorul Digi24, Luca Niculescu, iar de la ora 19:00, Ionuţ Negru vă aşteaptă să urmăriţi emisiunea „Vocile Galaţiului".

Invitatul special va fi primarul Marius Stan, care va vorbi despre schimbările oraşului din ultimul an.

Reporter: Mihaela Brazdeş
Operator: Bogdan Cazacu

Pe aceeași temă