Sari la conținut

Angajații Casei de Asigurări de Sănătate Iași participă la campania ”Donează sânge, salvează o viață” 

Campania „Donează sânge, salvează o viață!” a fost inițiată de CJAS Iași la începutul lunii august. Au fost realizate peste 1.000 de afişe şi peste 2.000 de flyere care conţin informaţii importante legate de promovarea donării de sânge. Materialele vor fi distribuite în această săptămână tuturor furnizorilor de servicii medicale dar și asiguraţilor.

„Campania a fost iniţiată când toate spitalele ieşene erau în mare criză de sânge şi ne bucurăm că situaţia s-a schimbat pozitiv, odată cu întreaga mediatizare. Așa cum am anunțat la debutul campaniei, angajaţii Casei Județene de Asigurări de Sănătate vor merge să doneze sânge, oferind, astfel, puterea exemplului pentru asiguraţi dar și pentru furnizorii de servicii medicale. Ieşenii trebuie să conştientizeze că astăzi pot salva o viaţă şi mâine o altă persoană poate să o salveze pe a lor. Sperăm ca mesajul campaniei noastre să-i determine pe ieșeni și în următoarele luni să treacă pragul Centrului de Transfuzii pentru a dona sânge”, a precizat ec. Robert Dâncă, președinte director general al CJAS Iaşi.

Conform datelor prezentate de Centrul de Recoltare și Transfuzii Sanguine Iași nevoia este de 80 de donări efective zilnic.