Balul Bobocilor în stil retro, la Colegiul “Emil Racoviță” din Iași, la 50 de ani de la înființare

Data publicării:
BAL RACOVITA

La jumătate de secol de la înființare, a fost sărbătoare retro la Colegiul “Emil Racoviță”. O mie de liceeni au petrecut la Balul Bobocilor la fel ca în anii ‘60.

“Liceul nostru serbează 50 de ani de activitate, asta înseamnă că s-a înfiinţat în anii ’60 şi vrem să-i stimăm şi pe profesori şi pe elevi.”

“O idee foarte interesantă şi totodată o lecţie importantă de istorie pentru noi. Fiind anii ’60, este ca o maşină a timpului pentru noi şi ne ajută să învăţăm despre trecutul părinţilor noştri.”

“Am învăţat multe lucruri despre cum se îmbrăcau oamenii, ce evenimente au fost atunci. M-am uitat şi am văzut că se purtau perle, cizmele de piele, se purta şi catifeaua şi bentiţele.”

Alături de elevi, de jubileulul Colegiului “Emil Racoviță” s-au bucurat și profesorii..

“Este o săptămână încărcată de manifestări culturale, artistice, manifestări sportive în care sunt implicaţi toţi elevii şcolii noastre, profesorii şcolii noastre şi mulţi alţi membri ai comunităţii locale,” a spus Mihaela Lesenciuc, profesor de geografie la Colegiul “Emil Racoviţă”

Miercuri, Colegiul „Emil Racoviță" va organiza o gala aniversară la care sunt așteptați să participe toți absolvenții și profesorii.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri