Cele mai accesate știri de pe digi24.ro/iasi

Data publicării:
PRINT SCREEN SITE

Locul I - Afaceriști din facultate

Cea mai accesată știre pe siteul www.digi24.ro/iasi este cea despre tinerii care au pus la cale o afacere inedită. Știrea i-a determinat să apese pe butonul „îmi place” pe mai bine de 300 dintre vizitatorii siteului.

Locul II - Invenția unui deținut, premiată la Geneva

Pe locul doi ca număr de accesări se află știrea despre invenția ce previne clonarea de carduri, care aparține unui deținut și a fost premiată la Salonul de la Geneva.

Locul III - Stareț căzut în ispită

Ancheta fără precedent a Mitropoliei Moldovei și Bucovinei la mănăstirea Golia din Iași, mănăstire al cărei stareț ar fi împrumat zeci de mii de euro și ar fi jucat banii la jocuri de noroc, a fost urmărită cu atenție de cititorii noștri.

Locul IV - Simulări sub supraveghere video

Pe siteul digi24.ro/iasi, au stârnit interes reacțiile elevilor testați pentru prima dată la simularea Evaluării Naționale sub supravegherea camerelor video.

Locul V - Operele lui C. Brâncuși, din marțipan

Dacă sunteți amatori de dulciuri și credeți că ați încercat deja cele mai sofisticate prăjituri, pe www.digi24.ro/iasi veți descoperi un desert inedit, care imită aspectul sculpturilor lui Constantin Brâncuși. Aici aflați unde găsiți, dar și cât costă prăjitura făcută numai din ingredinete naturale.

Stați la curent cu toate informațiile și pe facebook.com/Digi24Iasi.



Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri