Comoară pierdută la jocuri de noroc

Data publicării:
comoara 20pierduta 20la 20jocuri 20de 20noroc-46853

Angajatul casei de amanet a reclamat la poliție că a pierdut peste 2 kilogrameșsi jumătate de aur, duăa ce ar fi uitat sacoșa în care avea bijuteriile pe capota mașinii. L-a convins și pe administratorul firmei să ofere o recompensă de 100 de mii de lei pentru recuperarea comorii.

Când a indicat locul în care a pierdut aurul, bărbatul n-a luat în calcul însă existența camerelor de supraveghere. Pe filmare, anchetatorii au observat că sacoșa de pe cupola mașinii era de fapt goală și că totul a fost doar o înscenare.

Pus în fața probelor bărbatul și-a recunoscut în cele din urmă fapta. El le-a povestit polițiștilor că a început să fure din aurul casei de amanet încă de acum un an. Amaneta bijuteriile la concurență, iar cu banii mergea la jocuri de noroc.

Din primele estimari, paguba se ridică la peste 250 de mii de lei. Chiar dacă s-a angajat că va da banii înapoi, procurorii au emis pe numele lui mandat de reținere și îl vor prezenta în fața în fața magistraților cu propunere de arestare preventivă.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri