Copil împuşcat pentru un brad

Data publicării:
copil 20impuscat 20pentru 20un 20brad-38052

Incidentul s-a petrecut într-o pădure din comuna Ţibana în imprejurări neclare. Băiatul susţine că îşi dorea doar un brad de Crăciun, dar cel care l-a împuscat are o altă variantă.

Pădurarul susţine că ar fi surprins mai mulţi tineri în timp ce încercau să fure lemne. I-ar fi avertizat să plece, însă aceştia au încercat să îl lovească cu topoarele, astfel că bărbatul a fost nevoit să tragă mai multe focuri de armă în plan vertical.

Băiatul a fost operat la picior

Rănit la picior, băiatul a ajuns la Spitalul de Copii „Sfânta Maria”. Medicii spun că a avut noroc şi că leziunile sunt superficiale.

„S-a intervenit chirurgical, iar în momentul de faţă copilul prezintă o stare generală bună şi un prognostic bun”, a declaratdr. Cătălina Ionescu, purtător de cuvânt Spitalul de Copii Iaşi.

Poliţia cercetează cazul

Copilul va mai rămâne internat timp de trei zile pentru monitorizare, în timp ce cazul va fi cercetat de poliţişti.

„Efectuăm verificări pentru a clarifica situaţia, de fapt, şi pentru a lua măsurile care se impun”, a precizat Anca Vîjiac, purtător de cuvânt Inspectoratul Judeţean de Poliţie Iaşi.

Pădurarul ar putea fi acuzat de uz de armă letală în mod ilegal, iar dacă va fi găsit vinovat, poate ajunge la inchisoare.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri