Final de vacanţă pentru fotbalistele de la CS Navobi Iaşi

Data publicării:
larisa ambrosie

„Eu zic că o să fie bine, pentru că o să avem nişte antrenamente dificile, urmate de nişte meciuri amicale, după care probabil şi un cantonament,” a spus Larisa Ambrosie, căpitan CS Navobi Iaşi. 

La reunirea formaţiei ieşene nu au existat noutăţi în lotul de jucătoare, însă antrenorii echipei spun că, până la reluarea campionatului, vor mai veni întăriri, posibil chiar de peste ocean.

„Domnul profesor Adrian Ambrosie, managerul echipei, acum este plecat în Statele Unite ale Americii. Sperăm să vină de acolo cu noutăţi, două trei jucătoare cu experienţă care să ne ajute să ne îndeplinim obiectivul," explică Andrei Ilaşcă, antrenor CS Navobi Iaşi.

Chiar dacă evoluţiile din turul campionatului nu au fost cele aşteptate, jucătoarele de la Navobi sunt optimiste înaintea startului Superligii şi sunt convinse că se pot menţine în elita fotbalului feminin românesc.

„Sper să călcăm pe urmele celor dintâi, dar nu pentru a-i urma, ci pentru a-i întrece, dacă se poate. Obiectivul poate fi atins, 90 la sută, zic eu şi o să îl atingem sută la sută," a mai spus Larisa Ambrosie.

Navobi Iaşi a încheiat anul 2013 pe poziţia a şaptea a clasamentului, cu patru puncte. În prima etapă din returul Superligii, programată la începutul lunii martie, gruparea ieşeană va evolua în deplasare, împotriva echipei CS Independenţa Baia Mare.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri