Fotbal. CSMS Iaşi a pierdut meciul cu FC Clinceni

Data publicării:
csms iasi clinceni

Oaspeţii au început în forţă actul secund, iar în minutul 49 Pălimarul a trimis mingea în bara transversală printr-o lovitură de cap din patru metri. Gazdele puteau deschide scorul 10 minute mai târziu, însă şutul lui Claudiu Ionescu a fost respins de portarul Stamatin. Moldovenii au jucat ultimele 25 de minute în zece oameni, după ce Bădic a fost eliminat pentru cumul de cartonaşe galbene. Ilfovenii au dat lovitura în minutul 85, prin Roşu, care a şutat din marginea careului pe lângă Miron şi a deschis scorul.

Echilibrul numeric a fost restabilit în ultimul minut regulamentar de joc. David a fost trimis la cabine după ce a primit al doilea cartonaş galben pentru tragere de timp. Tabela de marcaj a fost închisă în prelungiri de Pălimaru, care a trimis din interiorul careului pe sub portarul Miron. CSMS Iaşi - FC Clinceni s-a încheiat cu scorul de 0 la 2, iar cele două formaţii au făcut rocada în clasamentul primei serii din eşalonul secund.

"Am fost apatici, am arătat ca o echipă bătrână, o echipă lentă, fără imaginaţie, fără entuziasm, fără personalitate în joc, deşi avem mulţi jucători maturi şi jucători de la care avem pretenţii. Am fost naivi şi aţi văzut cum am gestionat anumite situaţii de joc," a spus Costel Enache, antrenorul CSMS Iaşi. 

"Înainte de meci, domnul Prunea a avut nişte declaraţii care pe noi ne-au înrăit şi mai mult. Una din ele o reţin foarte bine, că nu e un derby. Eu i-am i-am spus chiar înainte de meci, Florine vezi că e meci între locul întâi şi locul doi, chiar dacă noi suntem o echipă nouă," a declarat Florentin Rădulescu, antrenorul FC Clinceni.

În etapa viitoare, CSMS Iaşi va primi vizita formaţiei CSM Unirea Slobozia.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri