Sari la conținut

Gheorghe Nichita, în concediu pentru o zi

Prima persoană care a ajuns la Primărie în această dimineaţă a fost chiar denunţătorul lui Gheorghe Nichita. Adina Samson a ajuns la serviciu puţin după ora opt şi a fost reţinută în declaraţii. Cel care a lipsit a fost chiar primarul, care a decis să-şi ia o zi de concediu. Şi asta în ciuda promisiunilor de sâmbătă, când a spus că va face declaraţii privind acuzele care i-au fost aduse.

„Astăzi domnul primar și-a luat o zi de concediu de odihnă, urmând ca de mâine să-și reia prerogativele, astfel încât, proiectele municipalității să poată fi continuate”, a precizat Sebastian Buraga, purtător de cuvânt Primăria Iași.

„Vreau să mă liniștesc. Este o nouă etapă, sigur că este contestația. Sper ca luni să pot face câteva comentarii, pentru că la cald nu e bine să vorbești foarte multe lucruri și lucrurile trebuie analizate cu simț de răspundere”, a spus Gheorghe Nichita, primarul Iașului.

Gheorghe Nichita a ajuns acasă sâmbătă după amiază. Singura persoană care a mers să-l viziteze a fost şeful Serviciului Pieţe din cadrul Primăriei Iaşi. Angajaţii din primărie îl aşteaptă mâine pe Gheorghe Nichita să ajungă la birou.