Sari la conținut

Jaf la Consiliul Judeţean Iaşi

Alarma la Consiliul Judeţean s-a dat marţi dimineaţă. Magazionerul a sunat la Poliţie, iar la faţa locului au venit criminaliştii.

"Poliţiştii s-au deplasat la faţa locului pentru efectuarea de cercetări. În cauză s-a întocmit un dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt calificat, iar cercetările continuă în vederea identificării autorilor, tragerii acestora la răspundere penală precum şi recuperării prejudiciului cauzat," a declarat Alexandru Chelaru, purtătorul de cuvânt al IPJ Iaşi.

În magazia Consiliului Judeţean se aflau calculatoare vechi, scoase din uz, laptopuri, telefoane mobile, tablete şi cartuşe pentru imprimantă.

Victor Poede, angajat al Consiliului Judeţean Iaşi: "există deja numită de astăzi dimineaţă prin dispoziţia preşedintelui Consiliului Judeţean o comisie de inventariere care să verifice toate obiectele din magazie şi să stabilească exact ce lipseşte. Şi eu sunt surprins, este o instituţie păzită de jandarmerie, există camere, de asta înclin să cred că făptaşii vor fi prinşi destul de repede."

Până miercuri la ora 16:00 trebuie să se stabilească ce obiecte au furat hoţii pentru a se putea stabili şi prejudiciul.