Sari la conținut

Oferte pentru nunta perfectă. Ultimele tendințe, prezentate la Iași

Cu gândul la nunta perfectă, cuplurile de îndragostiți au studiat cu atenție ofertele participanților la târg, de la ținute pentru miri și accesorii până la decorațiuni și locații de petrecere.

Pentru mirese, ultima tendință o reprezintă accesorile lucrate manual, care costă între 50 şi două sute de euro.

Alina Dan, reprezentant stand cu buchete de mireasă din flori de hârtie: "Este ceva nou pentru viitoarele mirese pentru că au o durată de viaţă mult mai mare decât cel al buchetelor naturale. Sunt create personalizat pentru ele. Pot să conţină o broşă preferată sau poate moştenită."

Și în materie de machiaj specialiştii au venit cu noutăți: "Am avut mirese care mi-au cerut perluţe, ştrasuri adăugate."

Chiar dacă miresele au fost în centrul atenției, nici mirii nu au fost uitați.

"Pentru cea mai importantă seară din viaţă lor, ei pot alege între un costum simplu, formal sau vedeta stilului bărbătesc, smoking-uL," a spus Robert Stavarache, reprezentant al unui stand cu îmbrăcăminte de bărbaţi.

"Ca noutate, avem şi o limuzină de epocă, care poate fi închiriată la cerere," a adăugat Ciprian Mihăilescu, organizator târg de nunţi.

Pentru ca planurile de nuntă să fie complete, viitorii miri și-au putut alege la târg și sala de evenimente care li se potrivește.