A început sezonul reducerilor

Data publicării:
reduceri

S-a dat startul reducerilor la produsele de iarnă în marile magazine din Oradea. Îmbrăcămintea şi încălţămintea din colecţia toamnă - iarnă pot fi achiziţionate acum la preţuri cu până la 70% mai mici faţă de cele iniţiale. Clienții nu s-au lăsat așteptați, mai ales că unii comercianți au redus prețurile cu o zi sau chiar două mai repede decât termenul prevăzut de lege, 15 ianuarie.

Rochii, pantaloni, paltoane, cizme sau ghete - toate au prețurile reduse considerabil în această perioadă. Afișele puse peste tot în magazine îi invită pe cumpărători să profite de acest lucru.

Mariana Cibu, administratorul unui centru comercial: "Reducerile sunt de la 10% până la 70%. Asta depinde de brandurile și de politica fiecărui magazin."

Nu sunt puțini cei care vâneazã astfel de reduceri. Un tânãr, de exemplu, a venit sã-și caute costum și pantofi de mire la prețuri mai mici.

"Am și găsit costum și acum, ca să fie totul complet, trebuie să găsesc și pantofi. În perioada asta la pantofi sunt prețuri mult mai bune, decât în altă perioadă."

Mii de orãdeni au venit în magazine ca sã caute produse la reduceri.

"- Atunci ne facem cumpărăturile.
- E mai convenabil?
- Sigur că da.
- Ce anume căutați acum?
- Pentru mine, pentru copil."

"- Am văzut că sunt reduceri ...
- Veți profita de ele?
- Bineînțeles. De asta am venit."

"Sunt produse de calitate pe care în restul timpului poate nu putem să ne permitem și acum este momentul potrivit."

Comercianții recunosc cã numãrul clienților este mai mare în perioada aceasta, tocmai datoritã reducerilor de prețuri.

Mariana Cibu, administratorul unui centru comercial: "Au așteptat luna ianuarie (...) pentru a-și achiziționa, probabil, mărfurile pe care le-au dorit în luna decembrie."

Potrivit legii, existã douã perioade într-un an în care magazinele de încãlţãminte şi îmbrãcãminte pot vinde la preţuri reduse: 15 ianuarie - 15 aprilie, pentru produsele de toamnã - iarnã ale anului trecut, şi 1 august - 15 octombrie, pentru produsele de primãvarã - varã ale anului în curs.

Reporter: Anca Deac
Operator: Florin Lucuța

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri