Bani pentru copiii Centrului din Rontau

Data publicării:
ajutor 20181212-39284

"Dacă vrei să ajuți, poți" este deviza de la care au pornit sute de angajați ai Administrației Bazinale de Apă Crișuri Bihor care au răspuns cererii unui centru de zi din localitatea bihoreană Rontău. Pentru prima dată în cei zece ani de funcționare, centrul a fost la un pas să rămână fără lemne pentru încălzire. 'Problemele sunt mai multe pe care noi avem să le acoperim în centrul nostru social din Rontău, centrul pentru copii. Una dintre problemele care ne presează mai ales în perioada aceasta este sistemul de încălzire'' Angelina Radu - reprezentanta Centrului de Zi din Rontău Au cerut sprijin instituțiilor de stat, iar primii la poarta cărora au bătut au fost cei de la Ape Crișuri. Cum instituția nu poate face donații, angajații au organizat o tombolă, unde prețul unui bilet a fost de 10 lei. În acest fel au reușit să adune peste 1500 de lei. ''Nu putem finanța direct sau indirect acțiuni de acest gen fiind institu?ie publică, dar lumea s-a mobilizat și a ieșit o acțiune reușită'' a afirmat Dumitru Voloșeniuc - directorul Administrației Bazinale de Ape Crișuri

''Am ajutat ca să ajute,am ajutat în primul rând am ajutat centrul din Rontău ca să ofere la rândul său ajutor acestor copii '' ne-a spus Ana Mihociu - angajat al Administrației Bazinale de Apă Crișuri Un grup de copii din cadrul Centrului a ajuns la institutie unde i-a colindat pe angajati si le-a multumit cum au stiut ei mai bine pentru actul de caritate pe care l-au facut.

Centrul de zi din Rontău adăpostește copii care provin din familii a căror situație materială este precară. Voluntarii încercă să-i integreze în societate și să le ofere tot sprijinul de care au nevoie.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri