BASCHET. CSM CSU Oradea a început cu o victorie partea a doua a campionatului

Data publicării:
baschet sibiu

foto: Partida disputată de CSM CSU Oradea, pe teren propriu, cu CSU Sibiu

Eu cred că toate meciurile vor fi cât de cât echilibrate şi important va fi rezultatul, chiar dacă vom avea unu sau două puncte, dar să avem aceste puncte contabilizate pentru noi", spune Florin Birta, preşedintele CSM Oradea.

Debutul disputei din sala Transilvania i-a aparţinut Sibiului, care după primele zece minute s-a instalat la conducerea jocului. Avantajul luat nu a rezistat însă prea mult. CSM-CSU, cu Barnette în rol de „one man show", a jucat perfect în sferturile doi şi trei şi a trecut în avantaj.

În sfertul patru a fost rândul gazdelor să iasă în evidenţă pe fondul unul joc mai puţin bun făcut de „leii roşii", care s-au văzut egalaţi în ultima secundă de un coş de trei puncte marcat de Lalovici. În ciuda revenirii, Sibiul nu a putut schimba soarta partidei. Mandache şi Markovic s-au dovedit providenţiali pentru CSM-CSU, care s-a impus în „over-time" cu 11-7.

„Este o victorie foarte importantă pentru noi, pentru că aceste zece meciuri vor fi meciuri de care pe care şi orice victorie obţinută în deplasare, cum am obţinut noi victoria de aseară, de la Sibiu, este un pas mare înainte spre a termina în fruntea clasamentului această a doua parte a campionatului", a declarat preşedintele CSM-CSU Oradea.

Pentru Oradea urmează confruntarea de duminică, de acasă, cu SCM Craiova, echipă care a cedat întâlnirea avută cu U BT Cluj.

Reporter: Nicolae Mihalcea
Operator: Gabor Szilagyi

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri