Sari la conținut

BASCHET. CSM CSU Oradea - Umana Venezia 69-73, în grupele Ligii Campionilor

CSM CSU Oradea nu a reușit și a treia victorie consecutivă în grupele Ligii Campionilor. Jucătorii antrenați de Cristian Achim au pierdut pe teren propriu, 69-73 cu Venezia.

CSM CSU Oradea nu a reușit să facă surpriza în etapa a 7-a din Liga Campionilor la baschet. Italienii de la Umana Reyer Venezia au avut însă mult de muncă până să se impună în fața echipei antrenate de Cristian Achim. În pauza mare, oaspeții aveau doar un punct avans, iar la începutul sfertului patru, campionii României au avut chiar cinci puncte în plus. Gazdele nu au reușit să reziste însă până la final și Venezia s-a impus cu 73-69.

”Suntem fericiţi pentru că nu este uşor să câştigi aici şi tocmai de aceea vreau să le mulţumesc jucătorilor mei”, a punctat Walter De Raffaele, antrenorul Umanei Reyer Venezia.

”Am crezut foarte tare în această victorie, evident, știam cu cine jucăm, știam că Venezia e o echipă foarte bună. În anumite situații am primit niște coșuri efectiv peste mâna aparătorului, asta e treabă de calitate individuală foarte mare”, a spus și Cristian Achim, antrenorul lui CSM CSU Oradea.

În clasamentul grupei B, italienii sunt pe locul secund cu 5 victorii din 7 meciuri, în timp ce orădenii au bifat până acum doar 3 succese.

preluare digisport.ro

Reporter: Nicolae Mihalcea
Operator: Florin Lucuţa