BASCHET. CSM Oradea, între succes şi presiune

Data publicării:
sport baschet 180216

Andrei Mandache, jucătorul echipei CSM CSU Oradea: "Pentru noi cel puțin, un plus foarte mare pentru că s-a eliberat un pic jocul. Prin prisma faptului că el poate să joace atât afară, cât și înăuntru și, bineînțeles, CV-ul lui și-a pus amprenta asupra acestei ligi."

Succesul echipei orădene are şi un revers al medaliei - presiunea pe care conducerea clubului trebuie să o gestioneze.

Şerban Sere, managerul echipei CSM CSU Oradea: "Acest loc unu pune o presiune suplimentară pe noi, în sensul bun al cuvântului. Suntem conștienți, foarte conștienți, mai mult ca oricând, de faptul că lumea așteaptă un trofeu de la noi."

Pofta de trofee se simte şi în rândul jucătorilor, chiar dacă o parte dintre ei au devenit campioni în alte ţări. Pentru William Franklin, un titlu câştigat în România ar fi mai important decât cel pe care l-a obţinut în campionatul Tunisiei.

"Am motivele mele pentru care ar însemna mai mult pentru mine să câștig campionatul în România. Ar fi trebuit să câștigăm acum doi ani, dar am fost învinși."

În istoria de 12 ani a echipei de baschet, Clubul Sportiv Municipal a jucat o finală de Cupa României şi una de campionat.

Reporter: Adrian Ciucuriţă
Operator: Florin Lucuţa

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri