Sari la conținut

BASCHET. CSM Oradea păstrează şanse de calificare în fazele superioare ale Champions League

În ciuda înfrângerii cu Le Mans, CSM CSU Oradea păstrează şanse de calificare în fazele superioare ale Ligii Campionilor la baschet. Deşi a coborât un loc în clasament, situaţia echipei antrenate de Cristian Achim nu s-a schimbat prea mult.

Orădenii au fost ajutaţi şi de jocul rezultatelor. Astfel, cu trei etape înainte de finalul jocurilor din grupă, CSM este la egalitate cu Maccabi Rishon, echipa care ocupă locul cinci, ultimul ce asigură prezenţa în faza următoare a competiţiei.

„Cred că dacă vom obţine două victorii din aceste meciuri vom obţine calificarea. Suntem profesionişti, băieţii ştiu ce au de făcut pentru a da răspunsul perfect în acest sens. Eu cred că în final totul va fi OK", spune Sean Denison, pivotul CSM CSU Oradea.

Surpriza etapei a fost realizată de ultima clasatã din grupã şi totodatã viitoarea adversar a orãdenilor, Khimik Youzhny. Formaţia ucraineanã a învins marţi, în deplasare, cu 76-61, pe Kataja Basket. Finlandezii erau consideraţi echipa momentului în grupã dupã o serie de patru succese consecutive.

Reporter: Nicolae Mihalcea
Operator: Constantin Gheorghiţă

Pe aceeași temă