Sari la conținut

BASCHET. CSM Oradea se duelează cu „lanterna roşie”

Etapa a 13-a Ligii Naţionale de baschet masculin aduce luni la Oradea pe Dinamo, „lanterna roşie" a clasamentului. Fără nicio victorie, bucureștenii par adversarii perfecţi pentru jucătorii lui Cristian Achim, care vor să-şi treacă în cont a opta victorie stagională.

„Probabil că prin câştigarea acestui meci vom şterge un pic din aşa zisa greşeală pe care au făcut-o la Sibiu, dar trebuie să fim corecţi şi să ne asumăm aceste lucruri şi să nu uităm greşelile pe care le-am făcut atunci şi să ne focusăm pe meciurile mai importante", consideră Andrei Mandache, căpitanul CSM CSU Oradea.

Chiar dacă pentru orădeni miza jocului va fi doar diferenţa de scor sau atingerea, pentru a treia oară în sezon, a cotei de 100 de puncte marcate, căpitanul Andrei Mandache cere concentrare maximă.

„Ei sunt o echipă tânără care, chiar dacă nu a câştigat până acum niciun meci, cu siguranţă vor veni şi vor da tot ce au ei mai bun, pentru că asta au făcut în fiecare meci şi nu s-au făcut de râs."

Partida dintre CSM CSU Oradea şi Dinamo Bucureşti are loc în Arena „Antonio Alexe, de la ora 18. Meciul va putea fi urmărit în direct pe Digisport 4.

Reporter: Nicolae Mihalcea
Operator: Norbert Hegeduş