BASCHET FEMININ. Probleme financiare și de lot la CSU CSM Oradea

Data publicării:
sport baschet fete CSU Oradea

Confruntată cu probleme financiare și de lot, echipa de baschet feminin CSU CSM Oradea intră într-o minivacanță de trei săptămâni. Bihorencele speră ca în această pauză să fie benefică, mai ales că vin după înfrângeri în ultimele două etape de campionat.

Fetele antrenorului Mihai Coldea au fost detronate din fotoliul de lider de CSM Târgu Mureș, dar rămân cu obiectivul de calificare în play-off.

„În măsura în care vom găsi suportul financiar care ne-a fost promis, vom putea să ne batem în continuare pentru îndeplinirea obiectivelor. Deocamdată Rapidul, echipa cu care noi ne luptăm pentru accederea în play-off, este încă sub noi", a declarat Mihai Coldea, antrenorul CSU CSM Oradea.

Tehnicianul orădencelor a explicat și lipsa titularelor în disputa cu Mureşul. În timp ce jucătoarele românce nu au dorit să intre pe parchet, americanca Pfirman s-a confruntat cu o problemă medicală, iar Mirjanei Beronja i-a fost reziliat contractul.

„Pot să spun că Pfirman vroia să joace, nu se punea problema. În rest, jucătoarele românce mai au şi ele nazurile lor. Vom vedea ce se va rezolva în aceste două săptămâni şi probabil apoi vom putea trage linie dacă ne putem bate sau nu pentru accederea în play-off."

CSU CSM Oradea are o serie de 11 victorii şi cinci înfrângeri în campionat.

Reporter: Nicolae Mihalcea
Operator: Gabor Szilagyi

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri