Sari la conținut

BASCHET. Victorie amară pentru vicecampioni. CSM-U Oradea - CSU Cluj-Napoca 95-66

Cu Ante Krapic în formă, Oradea a preluat frâiele jocului în sfertul doi, deşi l-a pierdut pe Marcus Hatten, care a suferit o accidentare gravă la genunchiul stâng.

„Am obţinut o victorie care trebuia obţinută, însă nu are nicio importanţă în contextul a ceea ce s-a întâmplat", spune Cristian Achim, antrenorul CSM-U Oradea.

Cele 13 puncte avans la jumătatea partidei, 44-31, le-au permis vicecampionilor să facă show în partea secundă în faţa unei echipe resemnate, dar care a dat cel mai bun marcator al partidei, Burrel cu 26 de puncte reuşite.

„Încercăm să avem altă faţă şi cred că o să reuşim. Chiar dacă am pierdut la diferenţa aceasta de puncte, vreau să spun că jucătorii noi care au venit abia trei antrenamente au făcut. Încă nu este omogenitate, s-a văzut în joc", explică Carmin Popa, antrenorul CS Universitatea Cluj-Napoca.

Oradea a terminat partida cu doi juniori pe teren, Ştefan Varga şi Sebastian Ionescu, ultimul venit în această iarnă chiar de la Cluj. Victoria a fost însă una scump plătită. Accidentarea lui Hatten îngroşat numărul indisponibilor la cinci după ce Guţoaia, Ţîbîrnă, Popescu şi Sergiu Pop au terminat turul pe masa de operaţie.

Reporter: Nicolae Mihalcea
Operator: Robert Rezmuves