Bugetarii au recuperat ziua liberă de sărbători

Data publicării:
functionari-43674

Dacă în timpul săptămânii, în piramidă este agitație și de cele multe ori coadă la multe dintre ghișee, de această dată funcționarii s-au plictisit în așteptarea contribuabililor.

Claudiu Mihuț - reporter Digi24 Oradea

"Chiar dacă funcționarii din cadrul primăriei au astăzi un program nornal de lucru ceea ce înseamnă că au venit la muncă la ora 7 și jumătate dimineața și vor sta aici pănă la ora 16 și 30 de minute după-amiaza, puțini au fost cei care s-au înghesuit să vină și să își rezolve problemele cu municipalitatea."

Anca Sas - purtătorul de cuvânt al Primăriei Oradea

"Avem și colegi care și-au luat concediu pentru astăzi dar activitatea primăriei este asigurată la cote obișnuite. Am văzut că lumea nu prea a trecut pragul primăriei azi sau cel puțin nu ca într-o zi obișnuită. "

La serviciul permise însă, altă atmosferă. Asta pentru că oamenii vor să fie siguri că îşi schimbă permisul auto cu unul nou până pe 19 ianuarie, data la care intră în vigoare noul cod rutier.

Claudiu Mihuț - reporter Digi24 Oradea

"În schimb la serviciul de permise s-au adunat încă de dimineață zeci de bihoreni dornici să își reînoiască permisul. Au aflat de la prieteni că astăzi că azi se lucrează la acest serviciu și au sperat că vor sta la coada mai puțin decât săptămănile trecute."

Angajații din toate instituţiile de stat vor fi prezenți la muncă și sâmbăta viitoare, pentru a recupera cea de-a doua zi liberă primită în ultima zi a anului trecut.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri