Cadavrul unui bărbat a fost găsit, tăiat în două, într-o locuință din Bihor, unde a fost ținut câteva săptămâni

Data actualizării: Data publicării:
crima

E anchetă în localitatea Băița, din județul Bihor, unde cadavrul unui localnic a fost găsit, miercuri, într-o locuință. Principalul suspect este un prieten al său, care l-ar fi tăiat în două, după care a stat cu cadavrul în casă câteva săptămâni, relatează Bihoreanul.

ACTUALIZARE: Un suspect a fost reținut pe 27 februarie, iar a doua zi judecătorul de drepturi și libertăți din cadrul Tribunalului Bihor a hotărât arestarea lui pentru 30 de zile, a anunțat, printr-un comunicat, Parchetul Județean Bihor

"Din mijloacele de probă administrate în cauză rezultă că există probe că inculpatul a săvârşit infracţiunea de omor (...), constând în aceea că în perioada 06.02.2019 – 13.02.2019, în timp ce inculpatul A.B. şi victima B.C. se aflau în locuinţa improvizată situată pe dealul din spatele imobilului cu nr. (...) din oraşul Nucet, localitatea Băiţa, jude'ul Bihor, pe fondul consumului de alcool, inculpatul i-a aplicat victimei mai multe lovituri cu un corp contondent dur la nivelul capului, după care cu un topor a secționat cadavrul în regiunea toraco-abdominală", se arată în comunicatul Parchetului.


Potrivit jurnaliștilor de la Bihoreanul, criminalul şi victima sa erau prieteni şi locuiau în aceeaşi casă din satul Băiţa, în apropiere de biserică.

Polițiștii criminaliști, coordonați de un procuror, se află la locul crimei și investighează împrejurările în care victima a murit.

Localnicii susțin că ucigașul ar fi tăiat în două cadavrul și ar fi stat cu el în casă mai multe săptămâni.

Editor web: Adrian Laboș

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri