Candidaţi bihoreni au fost mai matinali ca alţii

Data publicării:
vot 20candidati-37796

Medicul Florian Bodog, candidat pentru Senat in Colegiului 4 Bihor s-a prezentat la secția de vot numărul 143 în jurul orei 8:30. A fost însoțit de mai mulți colegi de partid, printre care vicepreședintele Consiliului Județean Ioan Mang.

Florica Cherecheş, candidat în colegiul 9 Oradea pentru Camera Deputaţilor, a ajuns de dimineaţă la secţia de votare, însoţită de familie. După ce a introdus buletinele în urne le-a mulţumit membrilor comisiei pentru efortul pe care-l depun în ziua alegerilor

Candidatul ARD in colegiul 8 Oradea pentru camera Deputatilor, Cristian Puscas, a votat sustinut de colegul sau, Ionel Bungau, si el inscris in lupta electorala in colegiul 4 pentru Senat.

Candidatul ARD Maramureș la Colegiul 1 Senat, Ciprian Rogojan - mai cunoscut dupa pseudonimul din lumea artistica - Cici de la Sistem - a votat inca de la primele orele ale zilei. Insotit de colegi de partid si prieteni, el s-a declarat increzator in sansele sale.

Candidatul UDMR , Istvan Csuzi pentru un loc in senat din partea colegiului

4 a venit la vot alaturi de sotia sa. Spre deosebire de alti

contracandidati Csuzi spune ca nu va da un tur al sectiilor de vot ci va

petrece restul zilei acasa alturi de familie sau la compania de transport

daca vor exista probleme majore din cauza vremii.

Colegul sau de partid Istvan Huszar a votat in jurul pranzului la sectia nr 111. Candidatul UDMR a declarat ca prezenta la vot e puternic influentata de ninsoare.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri