Circulație în condiții de iarnă pe mai multe drumuri din Bihor. Șoseaua spre Stâna de Vale, blocată de un copac căzut pe drum

Data actualizării: Data publicării:
drum zapada Madalin Hint
foto: INFO TRAFIC jud. Bihor/ Mădălin Hinț

Se circulă în condiții de iarnă, sâmbătă seara, pe mai multe drumuri din Bihor, în urma ninsorii din ultimele ore. Pe drumul spre Stâna de Vale a fost semnalată prăbușirea unui copac, iar în zona Băița s-a produs un accident pe carosabilul acoperit cu zăpadă.

copac cazut drum Stana Ionut Lazar
foto: INFO Trafic jud. Bihor/ Ionuț Lazăr

Situația de pe drumul spre stațiunea Stâna de Vale a fost semnalată în jurul orei 22:30. Un copac a căzut pe șosea (foto sus) și a blocat traficul în zonă. Până atunci șoseaua a fost accesibilă, mai ales că drumarii au fost prezenți pe acest drum în timpul zilei.

Pe pagina de Facebook INFO TRAFIC jud. Bihor, utilizatorii au semnalat drumuri acoperite cu zăpadă în mai multe zone ale județului. Se circulă în condiții de iarnă pe DN79 Oradea - Arad, în zona Beiușului, pe drumul spre Curățele, dar și pe șoseaua dintre Diosig și Săcuieni ori între Tileagd și Brusturi sau Sâmbăta-Dobrești. Dimineață o mașină s-a răsturnat în șanț pe drumul dintre Leș și Tinca, în zona pădurii de la Miersig, iar la Băița a fost semnalat un accident pe o șosea acoperită de zăpadă.

foto: INFO TRAFIC jud. Bihor/ NarciszZe Narcis
foto: INFO TRAFIC jud. Bihor/ NarciszZe Narcis

Pe unele porțiuni de drum se circulă cu viteze reduse - 30-50 km/h.

Potrivit CNAIR, în Bihor a-a acționat cu 4 autoutilaje și au fost împrăștiate 28 tone material antiderapant pe DN1H Aleșd- Zalău, DN76 Oradea - Vârfuri, DN75 Lunca - Turda, DN1P Uileacu de Criș - Ciuhoi.

strada Sofiei Oradea Deak Kristof
Strada Sofiei, sâmbătă seara - foto: INFO TRAFIC jud Bihor / Deak Kristof

Și în Oradea au fost unele străzi cu probleme din cauza zăpezii depuse. Firma de deszăpezire din oraș a intervenit încă din timpul nopții și a împrăştiat pe străzi circa 360 de tone de sare şi 7.000 de litri de clorură de calciu.

Editor web: Adrian Laboș

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri