Sari la conținut

Crima din parc | Suspectul Sorin Rogia, de negăsit după o săptămână

A trecut o săptămână de când într-un parc din Oradea a fost găsit cadavrul unui tânăr, iar suspectul în acest caz este de negăsit. Anchetatorii spun că au indicii conform cărora Sorin Rogia, fiul unui medic orădean, l-a ucis cu mai multe lovituri pe Radu Bogdan, un bărbat de aceeaşi vârstă, 27 de ani.

Procurorii au anunţat azi că o echipă complexă din cadrul Poliţiei face verificări pentru a-l găsi pe Rogia. Căutările au loc inclusiv în străinătate, cu ajutorul colegilor din poliţiile europene.

Maria Cotrău, purtător de cuvânt al Parchetului Bihor: "Până la acest moment, inculpatul Rogia Sorin Ioan nu se află în custodia autorităţilor judiciare, cercetările fiind extinse în raport de procedurile speciale specifice poliţiei şi la nivel internaţional în vederea localizării şi prinderii acestuia. A fost depusă o solicitare către judecătorul de drepturi şi libertăţi din cadrul Tribunalului Bihor în vederea emiterii unui mandat de arestare în lipsă, judecătorul urmând a se pronunţa asupra acestei solicitări."

Până atunci, anchetatorii îi roagă pe toţi cei care l-au văzut pe Sorin Rogia sau au date despre locul unde se află să sune de urgenţă la numărul 112.

Reporter: Bogdan Costea
Operator: Florin Lucuţa

Pe aceeași temă