Sari la conținut

Culisele zilei de 1 Decembrie, la Digi 24 Oradea. Parada militară din centrul oraşului, transmisă într-un jurnal special

"Cinci, patru, trei, doi, unu, eşti!"

Au fost cuvintele care au dat startul jurnalului special de Ziua Naţională la Digi24 Oradea. Timp de două ore, telespectatorii noştri au fost martorii manifestărilor organizate în Piaţa Unirii din oraş. Cameramanii au înfruntat ploaia şi au surprins fiecare detaliu, iar reporterii noştri au ignorat frigul şi au relatat în direct ce s-a întâmplat în timpul şi după defilarea militarilor.

Din platoul de ştiri, Yvette Mîrza şi invitaţii săi au urmărit şi au comentat manifestările de Ziua Naţională.

"A fost o experienţă unică din care pot să zic că am învăţat foarte multe pentru că am avut doi invitaţi de excepţie, doi invitaţi care ştiau foarte bine despre ce vorbesc", spune Yvette.

În spatele camerelor s-au aflat producătorii, editorii, regizorii şi colegii de la tehnic, care s-au asigurat că informaţia ajunge în condiţii excelente la telespectatorii noştri.

"Dacă pentru majoritatea dintre noi 1 Decembrie este o zi liberă, pentru noi a fost o zi cât se poate de încărcată, unde am încercat să surprindem tot ceea ce se întâmpla în Piaţa Centrală a oraşului, astfel încât această sărbătoare să ajungă în casele tuturor celor care nu au putut participa acolo în piaţă", a precizat şi Bogdan Băcilă, producătorul general al Digi 24 Oradea.

Reporter: Diana Grad
Operator: Gabor Szilagyi

Editor web: Adrian Laboş