Emil Constantinescu: România arată cum arată sufletul şi mintea noastră. Calea spre demnitate trebuie să înceapă cu respectul de sine

Data publicării:
BUCURESTI - RECEPTIE ZIUA NATIONALA A FRANTEI - 14 IUL 2022
Emil Constantinescu Foto: Inquam Photos / George Călin

România arată cum arată sufletul şi mintea noastră, a declarat, vineri, fostul preşedinte al României, Emil Constantinescu. Acesta s-a numărat printre invitaţii recepţiei de 1 Decembrie, organizată la Palatul Cotroceni.

"România arată cum arată sufletul şi mintea noastră. Calea spre demnitate pe care ne-o dorim trebuie să înceapă cu respectul de sine, cu respectul pentru valorile în care credem", a afirmat fostul şef al statului, citat de Agerpres.

Întrebat dacă românii şi-au însuşit valorile evocate de el acesta a răspuns: "fiecare după cât a putut, după cât a înţeles, după cât poate să dăruie ţării şi poporului".

De asemenea, fostul preşedinte a fost întrebat despre riscul de extremism, evocat de preşedintele Klaus Iohannis, în discursul de la începutul recepţiei.

"Reprezentaţi presa şi riscul faţă de extremism este în funcţie de modul în care dumneavoastră veţi reuşi să prezentaţi lucrurile, să prezentaţi poporului adevărul", a precizat Emil Constantinescu.

Editor : A.P.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri